Interbike
Lokeren - Over Interbike

Dokter Vannestestraat 2
9160 Lokeren

09 348 26 81
09 349 21 59
     

Interbike: uw partner voor motoren, scooters en meer in Lokeren

Interbike in Lokeren is gespecialiseerd in motoren, scooters, uitrusting en meer. Wij zijn exclusieve verdeler van motoren van het merk Kawasaki, maar ook scooters, kledij en accessoires van andere merken kunnen bij ons verkregen worden. Wij staan voor u klaar met praktische informatie en advies.

 

Een uitgebreid aanbod

 

Bij ons kunt u onder meer terecht voor:

 

  • motoren: gespecialiseerd in het merk Kawasaki
  • motoscooters: verschillende merken
  • scooters: verschillende merken
  • kledij en uitrusting, zoals motorjassen, helmen en handschoenen
  • accessoires, zoals tassen en koffers voor uw motor of scooter

 

Zelfs voor tweedehands motoren bent u bij Interbike aan het juiste adres. Wij zorgen voor een grondige controle en geven u zo gedetailleerde en bovenal correcte informatie. In onze zaak vindt u tweedehands motoren van Kawasaki, Honda, Yamaha en Suzuki.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij u bij met raad en daad. Een goede klantenservice, zowel voor als na verkoop, staat bij ons dan ook centraal. Of u nu een beginnende motorrijder of een motorliefhebber met ervaring bent, ons grote assortiment zal u ongetwijfeld bekoren. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit: zo kunt u lang en op een veilige manier van uw motor, scooter of uitrusting genieten.

 

Contacteer ons

 

Wilt u meer weten? Ontdek ons volledige aanbod en kom langs in onze zaak in de Dokter Vannestestraat 2 in Lokeren. Wij vertellen u met plezier meer over onze producten. Ook telefonisch kunt u ons uiteraard altijd bereiken.

 

Bezoek onze website voor meer informatie.